آن درگهی که پایه اش از عرش برتر است دولت سرای حضرت موسی بن جعفر است
بیست و پنجم ماه رجب مصادف با شهادت باب الحوائج، امام موسی کاظم (ع) است. موسى بن جعفر در سن بیست سالگی و از زمان شهادت پدرش امام جعفر صادق (ع)، به مدت ۳۵ سال امامت شیعیان را عهده دار بود.
امام هفتم شیعیان چنان کثرتی در زهد و عبادت داشت که به عبد صالح معروف بود و به جهت فرو بردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه، مشهور به کاظم بود.
موسی بن جعفر در علم، تواضع، مکارم اخلاق، کثرت صدقات، سخاوت و بخشندگی ضرب المثل بود. او بدان و بد اندیشان را با عفو و احسان بیکران خویش تربیت می فرمود. امام مظلومی که سال های طولانی از عمر مبارکش را در زندان های خلفای عباسی منصور، هادی، مهدی و هارون الرشید گذراند و سرانجام در زندان هارون الرشید به شهادت رسید.
جامعه زینب (س) شهادت باب الحوائج، امام موسی کاظم (ع) را به پیروان و دوستداران حضرتش تسلیت و تعزیت عرض می کند.